Welcome to Pairadise - Reisverslag uit Ayutthaya, Thailand van Sander & Joris - WaarBenJij.nu Welcome to Pairadise - Reisverslag uit Ayutthaya, Thailand van Sander & Joris - WaarBenJij.nu

Welcome to Pairadise

Blijf op de hoogte en volg Sander & Joris

17 Januari 2007 | Thailand, Ayutthaya

Bericht uit Pai, jawel, we hebben even tijd vrij kunnen maken, haha! We zijn nu al een dagof 4/5 (geen idee eigenlijk?!) in het paradijs, genaamd Pai! Het is hier helemaal fantastisch! Vorige week gelijk een motortje gehuurd en na twee rondjes geoefend te hebben op een of ander veldje, we hadden allebei nog nooit gereden, zijn we de omgeving in getrokken. En die is werkelijk magnifiek! Pai is een klein dorpje dat midden in een vallei in de bergen van Noord thailand ligt. Zaterdag het reggaefestival gehad, en dat was alles wat we ervan verwacht hadden en meer! Veel meer! Stonden we daar, midden in de Thaise jungle met een paar duizend man, locals en toeristen, de hele nacht te rocken op Thai Reggae! Geweldig! Pai is verder ook echt relaxed, je hebt hier gelijk vrienden en iedereen blijft langer dan gepland! Als we 's avonds even wat eten aan straat zitten we geen minuut alleen steeds komt er wel weer een bekende langs die ff blijft hangen, kletsen en dan weer verder sjokt:D!
Een gewoonte die je hier snel overneemt!
Vrijdag pakken we de bus terug naar Chang Mai, en zien we waarschijnlijk Michiel weer. Na 2 of 3 dagen CM trekken we door naar Laos, waar iedereen zo verschrikkelijk enthousiast over is, we zullen zien!
Jullie horen nog van ons, groeten!

• 18 Januari 2007 - 12:49

Jaimy:

Heey jongens!
    Wauw, wat een avontuur! :D
    Klinkt allemaal super, een reggaefestival in de Thaise jungle toemaar! ;)
    Heel veel plezier & hartstikke leuk dat jullie deze site bijhouden!
    X
    P.s. bij ons is storm op komst, hahahaha! :P

• 21 Januari 2007 - 13:13

De Familie:

Oma heeft de foto's gezien en wil graag een keer met jullie chillen ;)
    Maar pas op voor ongelukken (zegt oma)
    groeten van iedereen die op anne's verjaardag is (Andre, Trudy, Bert, Ton, Ineke, Anne, Elise, Tomas en oma natuurlijk)

• 22 Januari 2007 - 08:31

Joren:

Hé Joris! Ik kreeg van myn moeder de link van deze site en het is echt leuk om te zien waar jullie nu zitten! Ik ga cker wel nog een paar reacties toevoegen! Maar ik wens jullie nog harstikke veel plezier daar in het Verre Oosten en tot over een aantal maanden! ;)

Groet'n van je overbuurjongen Joren !!

• 23 Januari 2007 - 12:17

Marly:

Haj Joris en Sander, ik zat gisteren vanaf Amsterdam ben Bastian in de trein en zo kom ik dus op jullie site. Supervette foto's!!Nog veel plezier, geniet ervan, voor je het weet ben je weer in ons koude kikkerlandje:( X Marly

• 24 Januari 2007 - 18:44

I'm Not Emo Girl Lol:

hey! just want to say hi!
    how are you? how is your trip? hmm i'm glad to meet you lastnight hehe :)
    hope you like my myspace profile hehe :)

cya!
    xoxo

• 31 Januari 2007 - 12:49

Merel:

Hey Jongens!

Ik bezoek jullie site regelmatig maar dacht nu maar eens even een berichtje achter te laten. Echt super jullie avonturen, ik ben zeker wel jaloers! In ieder geval heel veel plezier nog en ik zal nog wel eens een berichtje achter laten!

xx Merel

• 02 Februari 2007 - 06:47

Jan Heerdink:

Sander, je staat met een prachtige foto op een poster ter werving van de natuurkundeolympiade. Samen met Hans Hampsink keek ik daarnaar en kwam er achter, dat ik via deze weg over jullie avontuur kon vernemen. Ik zal jullie nu op afstand kunnen volgen. Enne...al een beetje oosterse filosofie geproefd?